nl fr en

Vragen?

Hebt u vragen in verband met onze webwinkel of problemen gelieve te mailen naar

               webshop@bijenhof.be

voor Kwaliteitsvragen:

quality@bijenhof.be & info@bijenhof.be

Voor algemene vragen

desk@bijenhof.be

 

 

 

 

 

Import en export

Elk jaar importeert en exporteert het Bijenhof honing van zeer hoge kwaliteit. De zaakvoerder Pascal Deboeverie voert gesprekken met verschillende landen op zoek naar specifieke honing zoals: : Acacia, Linde, Lavendel, Tijm, Oranjebloesem, Polyflora, Lemon of één van de vele andere honingsoorten.

het Bijenhof beschikt over een certificaat (FSCC2200) die ervoor zorgt dat alle producten eerst onderworpen worden aan een hoge kwaliteitscontrole op basis van de strengste normen qua voedselveiligheid vooraleer de verwerking ervan start (antibiotica regelgeving).

Na het verwerkingsproces worden de honingproducten in de moderne afvullijn verpakt in allerlei denkbare vormen: van honing in een aantrekkelijk bokaaltje voor de consument tot honing in bulkverpakking voor culinaire toepassingen in de industriële voedselketen.

De materialen van het Bijenhof worden ook geleverd aan de verschillende dealers in het eigen dealernet (zie rubriek Particulier onderaan). Honing en honingproducten worden wereldwijd geëxporteerd.

Het Bijenhof heeft zich in het bijzonder toegespitst op de productie onder PRIVATE LABEL.
 

Prijslijst

Foto's Bijenhof


Bijenhof BVBA
Moravie 30 - 8501 Bissegem - België

meer foto's

site by tales.be