Niets in de winkelmand

Houten kasten

Dubbelwandige bijenkasten

De dubbelwandige bijenkasten bestaan uit een varroabodem met afneembare vliegplank en verluchtingsopening; een broedkamer waarvan de voor- en achterkant dubbelwandig is. Een hoogsel waarvan eveneens de voor- en achterkant dubbelwandig is. Verder bevat deze kast een raamafdekking met voeropening. Het dak is bedekt met een verzinkte plaat en voorzien van 4 verluchtingsgaten. De kast is gemaakt uit 1ste keus rood Noors dennenhout, houtdikte 24 mm met hoekverbindingen in getande constructies en langs 2 zijden voorzien van een uitgefreesde handgreep.

Originele Heroldbeute

De Heroldbeute is een Duitse klassieke bijenkast. Past voor 10 ramen Zander of 12 ramen Duits normaal Alle kastdelen zijn gelijmd en geschroefd en gemaakt in 30 mm houtdikte.

Originele Duits Normaal

Deze kast is perfect geschikt voor 11 Duits normaalramen. Ze is gemaakt in 30mm houtdikte.

Nederlandse spaarkast

Enkelwandige bijenkasten

De enkelwandige bijenkasten bestaan uit een omkeerbare bodem zonder verluchtingsgaas. Verder bevat deze kast een raamafdekking die tevens voorzien is van een voeropening. De kast is gemaakt uit rood Noors dennenhout met hoekverbindingen, in getande constructie en langs de 4 zijden voorzien van uitgefreesde handgrepen.

Zwerm- en kweekkastjes

Bij Bijenhof kan je kiezen uit verschillende modellen zwerm- en kweekkastjes.

Zoals afleggerskastjes, demonstratiekastjes, zwermkastjes in hout, zwermkastjes in karton.

Bij de demonstratiekast is het belangrijkste voordeel dat je de bijen kunt zien werken zonder ze te storen tijdens hun drukke bezigheden.

TOP