Niets in de winkelmand

Groothandel

Het Bijenhof staat voor wereldwijde import en export van heerlijke honing, koninginnebrij en bijenwas. Honing van Acacia, Linde, Lavendel, Tijm, Oranjebloesem, Polyflora, Lemon of één van de vele andere honingbloemen, worden in het Bijenhof eerst onderworpen aan een hoge kwaliteitscontrole vooraleer de verwerking ervan start.

Deze verwerking gebeurt eveneens onder de strengste normen qua voedselveiligheid (antibioticum regelgeving). Na het verwerkingsproces worden de honingproducten in de moderne afvullijn verpakt in allerlei denkbare vormen: van honing in een aantrekkelijk bokaaltje tot honingbonbons of in bulkverpakking voor culinaire toepassingen in de industriële voedselketen.

Het Bijenhof heeft zich in het bijzonder toegespitst op de productie onder PRIVATE LABEL.

 

Materiaal voor de bijenstand

Naast import, export en distributie van honing is het Bijenhof ook fabrikant van imkermateriaal. In het eigen atelier worden alle denkbare toestellen, apparaten en confectiegoederen voor de imkerij vakkundig gemaakt.

Voor iedere imker - hobbyist of professioneel - heeft het Bijenhof een ruime keuze aan bijenkasten, korven, slingers, rijpers, mengers, smelters, verdampers, rokers, roermachines, verwarmkasten, zeven, beschermingskledij en alle hulpmiddelen om te imkeren.

Onze prijzen zijn uiterst competitief.

TOP